Heikei og Kristine Kvasnes vant DNTs Unghestserie på Momarken – Miller’s Papagayo sikret dobbeltseier til Papagayo E

Heikei (Papagayo E – Sally Va Bene) var kun et tiendevalg i spillet, men Kristine Kvasnes styrte rett til tet og svarte opp all motstand hele vegen. Første femhundre meter ble passert på kilometertid 1.13,0. Første tusen meter 1.14,2 og etter en rolig tredje femhundre meter avsluttet Heikei i 15 fart. Vinnertiden ble 1.15,3/2140m og det var kr. 40.000 i første premie.

Heikei trenes av kusk: Kristine Kvasnes Eier: Hans Løne & Kristian Mæhle-Løne, ÅSVANG Oppdr: Hans Løne, ÅSVANG GRATULERER TIL ALLE INVOLVERTE 🙂

Løpet kan sees her

Intervju med kusk/trener Kristine Kvasnes kan sees/høres her

– Det var veldig fortjent for en tålmodig eier, og utrolig gøy. Hoppa kom veldig sent i gang. Vi har hatt ambisjoner med henne, men det har vært småproblemer. I dag satte vi på draskylapper første gang, og de tente hun veldig på. Det frister litt å kjøre Kriteriekvalifisering nå, fortalte Kristine Kvasnes.