Avkomseier nr. 100 ble vunnet av GLADSON

Papagayo E.s første årgang har blitt fem år og i alle tre årganger myldrer det med vinnere. Så langt i 2024 har det blitt 46 avkomseire og den siste vinneren ble også en jubileumsvinner – GLADSON vant den HUNDREDE avkomseieren for sin far Papagayo E. på Varig Orkla Arena 1. juli 2024. Trener er Terje Rostad. Eier og oppdretter er Terje Rostad & Terje Stålesen. GRATULERER til dere alle!

Av de siste øvrige vinnere kan vi nevne Enjoythecash S.E (Papagayo E. – Anna Mona Hanover), treårige Song Of E. Street (Papagayo E. – Opal Tamsen), Lucky I Am (Papagayo E. – Black Beauty) og Vincent Sun (Papagayo E. – Vici Sun).

GRATULERER TIL DERE ALLE OG LYKKE TIL VIDERE 🙂

Bildet nedenfor er lånt fra TGNs tidligere referat/artikkel om Gladson – du kan lese mer om ham her