Lucky I Am vant igjen – seier nummer 19 for Papagayo E.’s treåringer

Lucky I Am (Papagayo E.- Black Beauty) vant sitt andre løp på Forus 9. november.

Teksten videre er i hovedsak hentet fra www.trav365.no: Lucky I am var alt annet heldig med sportrekningen og fra 12. sporet havnet treåringen helt sist fra start. Jørn Bjaanes fant den optimale linjen gjennom den første svingen og havnet i fjerde par utvendig. Da stolleken om teten var ferdig satt Lucky I Am i andre par utvendig, men dette ble til dødens runden fra mål. Inn i siste svingen overtok Lucky I Am og kjørte fra feltet sammen med Sacrifice. Sistnevnte kom litt nærmere opppunder mål, men Papagayo E.-sønnen vant knapt men sikkert. Rogalandshesten har kun startet på Forus og Sørlandet, men virker å ha mer inne og blir nok en veldig fin hest fremover.

Lucky I Am vant kr. 20.000 og har med det kjørt inn kr. 101.000 så langt i år 🙂 Dette var årets seier nr. 19 for Papagayo E. treåringene.

Her kan du se løpet. Gratulerer til alle involverte.

Eier: Team Lucky.

Trener: Tor Leiv Gudmestad

Kusk: Jørn Bjaanes

Oppdretter:Nils R. Salte

Lucky I Am og Jørn Bjaanes. Foto: www.fotobertil.net