WOW – POWWOW!! Fantastisk debut av treåringen

POWWOW (Papagayo E. – Tamaya) debuterte for trener Jan Kristian Waaler og kusk Lars A. Kolle på Bjerke 9. mai. Løpet var DNTs Unghestserie for treåringer med kr. 40.000 i førstepremie. POWWOW var med fra start og overtok føringen etter 500m. Fra tet kontrollerte kusk Kolle resten av løpet. Farten ble økt den siste runden Og siste 1000m ble gjennomført på 1.12,1. Siste 600m gikk på 10,2 i en herlig kamp med en flott hest, Just Like Heaven, fra Gundersen stallen.

Vinnertiden ble flotte 15,0/2100m. Neste oppgave for POWWOW blir trolig Auksjonsløpet på OGP dagen på Bjerke.

Etter debutløpet er POWWOW den nest raskeste norskfødte 3-åringen i 2023! POWWOW er helsøster til PAPINA som gikk 1.13,5 på Jarlsberg på søndag og derved er PAPINA den nest raskeste norskfødte 4-årshoppe i 2023!

  • Trener: Jan Kristian Waaler
  • Kusk: Lars A. Kolle Eier:
  • Team POWWOW
  • Oppdretter Peregrino AS

Gratulerer til alle involverte 🙂

Her kan du se seierløpet og intervjuer etter løpet.

To av eierne, Øystein Horne og Thor Einar Holmên er godt fornøyd med POWWOW etter et hurtigarbeid på Jarlsberg