Ny seier til Majestic Rising

Majestic Rising har virkelig overbevist i sine siste starter. De to siste har endt med seier. På Bjerke Travbane den 24. Mai gikk han den tunge veien via tredjespor og dødens og vant på 1.16,1 over 2100 meter autostart. I går vant han på Jarlsberg Travbane på enkelt vis på tiden 1.16,0 over 2100 autostart. Mor er Global Rising (e Dream Vacation). Hun har også to døtre på tre og to år etter Papagayo E. Mormor, R.B. Impala, vant hele 19 løp (46 trippelplasseringer) og tjente 1 590 500 SEK! Oldemor, Answer Me, er søster til Quick Omega (910 370 sv. kr) og topptraveren Ex Hammering som vant 7 av 12 starter i hardeste konkurranse, med seier i Svensk Kriterium som største triumf.

Gratulerer så mye til eiere Linda-Kristin Wallumrød og Espen Moreng, trener Connie Engebråthen og kusk Eirik Høitomt.

Her kan du se løpet