POWWOW vant kvalifisering til Norsk Travkriterium

POWWOW (Papagayo E.- Tamaya) startet i kvalifisering til Norsk Travkriterium på Bjerke for trener Jan Kristian Waaler og kusk Lars A.Kolle. Her kan du se løpet

Trav365.no skrev følgende om løpet:

«Malabar Sun, POWWOW og Mr Sagan kjørte i vifteform inn mot den førstes vingen. Sistnevnte ga seg mens POWWOW kjørte på og overtok ledelsen ut av den første svingen. 500 meter ble passert på 1.12,4. Da kjørte Gundersen til med Charron og kjørte seg frem til dødens. Bak han lå Mr Sagan, Nelson Daytona og Mayweather, mens Malabar Sun, Shahjahan T.H., Fiores Arc og Vallatakter lå på førstesporet bak lederen. Runden fra mål gikk Shahjahan T.H. ut i andre par utvendig da Mr Sagan slet med å holde ryggen sin. Hesten ble etter hvert regelrett frakjørt av feltet. 700 meter fra mål angrep Nelson Daytona i tredjespor og fikk med seg Mayweather. Der fremme bare jogget imidlertid POWWOW unna og slapp ingen nær seg. Ut på oppløpet var Charron en lengde bak lederen og prøvde å gå i nærkamp. Det ble imidlertid ingen kamp, for POWWOW bare lenset unna til sikker seier. Charron fullførte godt til andreplass foran en fint avsluttende Nelson Daytona.»