Seier i Sverige for treårige Hot Coktail

Hot Coktail (Papagayo E. – Hot Mama) startet i et løp for treårige hopper i Sverige 29. august og i sitt sjette løp vant hun sin tredje seier og vant hele SEK 40.000. Yngve Pedersen er både eier/trener og oppdretter av den flotte hoppa som ikke har vært utenfor trippelen på sine seks første løp. Kusk i Sverige var Ove A. Lindqvist.

Hot Coktail har allerede kjørt inn kr. 114.264 og er dermed en av de treårige hoppene som har tjent mest i 2023.

Til Trav og Galopp Nytt (TGN) fortalte Yngve Pedersen følgende:

«– Det er utrolig stort å vinne i Sverige, spesielt siden det er eget oppdrett og jeg har gjort alt med henne selv. Hun startet i Boden for fem dager siden og var god til annenplass da. I kveld rev jeg av bakskoene og jeg hadde god tro på seier. Hun pilte til tet og vant veldig lett uten at Ove A Lindqvist behøvde dra proppene eller vise pisken. Hun gjør det så lett og det er moro, sier Pedersen som egentlig hadde et mål om å prøve Hot Coktail i kvalifiseringen til Hoppe-Kriteriet.

– Jeg var to dager for sen med innbetalingen. Før pleide man jo få faktura, men nå går alt digitalt via «Min side» på travsport.no. Dermed misset jeg fristen. Det er min egen feil, men det er kjipt. Vi får starte i Sverige heller. Her er det veldig godt løpstilbud. Det har vært fire 3-årsløp vi har kunnet startet i bare på den uken jeg har vært her, sier Pedersen som har fått mye glede av sin Sverige-tur.