Storløpstriumf – Johan Widdings Minneløp – FRIDI

Vinterens klassiske storløp for de fireårige norskfødte varmblodshester er Johan Widdings Minneløp som er et voltestartløp med tillegg for de som har tjent mer enn kr. 75.000. Førstepremie er kr. 100.000, laurbærkrans og gedigne sølvpremier.

FRIDI (Papagayo E. – Euforia) er en herlig hest. Hun er den minste (kun 146 cm) i feltet, har et herlig trav og en innstilling som er fantastisk. Johan Widdings Minneløp er et av de klassiske løpene og en seier i dette løpet henger særdeles høyt. Fra 20m tillegg på flere gode fireåringer får hun et greit løp i fjerde utvendig før hun starter spurten 700m fra mål i tredjespor. I slutten av siste sving styrer kusk Dag-Sveinung Dalen FRIDI ut i fjerde spor og det blir en herlig oppløpskamp helt fram til målstreken. Målfotoet viser at FRIDI er de nødvendige centimeterne foran og en jublende oppdretter, eier og trener Arnt Foss kun ta i mot publikums hyllninger.

Med denne seieren er FRIDI på toppen av den norske 4-åriingsstatistikken for innkjørte penger i 2024. GRATULERER TIL ALLE INVOLVERTE!! Dette var den 15. avkomseieren for Papagayo E. i 2024. Rett bak følger Maharajah med 14 seire.

Her kan du se løpet

Herlige Fridi spurter flott og er først på målstreken. HP-Foto

En glad Arnt Foss på seremoniplass