To strake seire til en imponerende In My Way Damgård

Den danske treårige Papagayo E. sønnen til Stald Sotto imponerte stort med ny seier etter å ha avsluttet 14,1/siste 1000m,

Fra www.trav365 sakser vi:

God treåring

Papagayo E. har en veldig fin treåring i Danmark. Det viste In My Way Damgård på nytt da han lekte hjem seieren på gode 1.15,7/2140 meter i Aalborg søndag. Trener Bo Westergaard gikk rett til tet, og i siste sving var det «takk for i dag» da In My Way Damgård stakk unna til enkel seier, seks-syv lengder foran konkurrentene. Mamma er Væsterbo Offwhite, og dermed er det en meget kjent stamme. Hun er nemlig også mor til velkjent Elvira Damgård. L

Fra Stald Sotto sin nyhetsside sakser vi:

3-årige In My Way Damgård – som vi ejer sammen med Masiol ApS og John Sørensen – var i dag overlegen på Spar Nord Arena i Aalborg efter føring fra start til mål!

Bo Westergaard kørte til spids fra start og efter et jævnt 17-tempo hele vejen sejrede In My Way Damgård overlegent i tiden 1.15,7/2140 meter.

-Han var fin i dag og har lykkedes med meget i de første par starter, så det var et skridt i den rigtige retning. Det var let i dag, sagde Bo Westergaard i sejrsinterviewet med Derby 25 Live.

Se løbet: KLIK HER

Foto af In My Way Damgård: Hesselborg Foto