Også i 2021 – Papagayo E’s krisepakke til hoppeeiere

Vi ønsker å bidra i en økonomisk usikker tid. Derfor blir det en sterkt redusert pris på føllavgift også i 2021. Papagayo E’s eldste avkom er to år i år og vi har fått mange meget positive tilbakemeldinger fra trenere – her er noen av kommentarene:

Herman Tvedt:
Jeg trener toårige Almaz Poderoso etter Papagayo E. og hun er et usedvanlig stort talent. Hun har så langt gjort alt rett og jeg har forhåpninger om å være med i toppen i de største toårsløpene i Sverige i år.

Bjørn Larsen:
Jeg trener to avkom i Papagayo E’s  første årgang.  De er særdeles  talentfulle, fornuftige og viser så høy kapasitet at jeg allerede nå gleder meg til 2022.

Jan Kristian Waaler:
Jeg vil trekke fram en toåring etter Papagayo E. Den har stoff i seg som faren hadde og det et nesten ikke til å tru. Jeg gleder meg til å trene ham hver dag og det er et godt tegn.
https://youtu.be/hXkejYGpvXU

Kristine Kvasnes:
Jeg har tre to åringer etter Papagayo E og de har alle vært letttemte og gjør sakene sine lett. Det er store og flotte hester alle sammen, og jeg gleder meg til å se hva framtiden bringer med de fine unghestene.

Arne Christian Rødby (eier og trener av toårige Up To The Limit e. Papagayo E.): -Særdeles klok, tidlig utviklet mentalt og fysisk. Forventes løpsklar denne sesongen som 2-åring.