Papagayo E. avkom kan starte i Breeders Crown i Sverige – det er lov å tro på at DU kan lage en topphest

Å velge den rette hingst til en avlshoppe er ikke enkelt, men det er spennende å sjekke hvordan stammene passer sammen. Noen ønsker kun amerikansk avstamning og noen prøver å få inn det gode gener både fra den franske og amerikanske siden. Du kan teste hvordan Papagayo E passer på DIN hoppe på – Breedly.com 

I Sverige så arrangeres Breeders’ Crown som er en eliteserie med store finalepremier for unghestene (2, 3 og 4 åringer). Fra www.breederscrown.se sakser jeg:

BREEDERS CROWN: «Det körs 24 lopp totalt fördelat på sex deltävlingar. Förstapriset här är 110 000 i samtliga lopp. Finaluttagningar på Solvalla med tre semifinallopp för varje klass med 200 000 i förstapris. På finaldagen i Eskilstuna körs alla fyra finalloppen med ca 1,7 mkr i prissumma per final, totalt 6,8 mkr.»

Det er i første rekke hingsteierne som ved å melde sin hingst inn i Breeders Crown som muliggjør de store premiene. Det er slik at ikke alle hingsters avkom er berettiget til å starte i disse attraktive løpene – det er kun avkom etter påmeldte hingster som kan delta.

Hvilke hingster som er påmeldt til Breeders Crown kan du sjekke her.

Vi ønsker at Papagayo E. avkom skal ha muligheten til å konkurrere om de aller største premiene. Derfor gir vi deg som oppdretter (og senere eiere) muligheten til å delta i Breeders’ Crown (gjelder Papagayo E avkom født i 2020, 2021 og føll som blir født i 2022) En flott åring med utsikter til å konkurrere om de største premiene vil også være et mer attraktivt kjøp.

Se nederst til høye i annonsen – Avkom født i 2022 er startberettiget i Svensk Breeders Crown