Ryktene går og nå er mønstringsløpene i gang

Gjennom vinteren og våren har vi alle hørt det og kildene er både profesjonelle trenere og amatører. Det snakkes om særdeles flotte, talentfulle og spesielt lovende toåringer etter verdensmester Papagayo E. Noen er som alltid skeptiske og sier «det skal bevises først» og de har selvfølgelig rett i det. Men de som venter for lenge og venter på «beviset» angrer gjerne på det i ettertid. Vi tror at de som bedekker sin hoppe med Papagayo E. i 2021 vil være de som får hyggelige priser når åringene skal selges.

Ta kontakt med hingsteholder Ragnhild Diesen på tlf. 47398949 eller e-post: ragnhild@papagayoe.no for å lage en avtale for din hoppe (2021 annonsen for Papagayo E. ser du nedenfor).

I Norge er det mulig å starte i mønstringsløp for toåringene fra 1. mai. De eldste avkommene til verdensmester Papagayo E er født i 2019 og således er mai 2021 den første mulighet til å vise fram Papagayo E. avkom på en travbane med nummerdekken på.

Det aller første Papagayo E. avkommet i mønstringsløp ble en flott hoppe som heter Almaz Poderoso og som trenes av Herman Tvedt. Hoppa gjennomførte sitt mønstringsløp på en imponerende måte på Jarlsberg 3. mai. Uten sjekk og og på lette ben ble mønstringsløpet gjennomført på kilometertiden 1.27,1/2100m. Siste 500m ble avsluttet på en imponerende måte på 1.22. Her kan du se en filmsnutt fra mønstringsløpet og nedenfor ser du noen bilder av toåringen – Lykke til videre!!

Almaz Poderoso e. Papagayo E. – Beatrice Palema og kusk Herman Tvedt. Foto: Privat
Almaz Poderoso e. Papagayo E. – Beatrice Palema og kusk Herman Tvedt. Foto Trond Pedersen
Almaz Poderoso e. Papagayo E. – Beatrice Palema og kusk Herman Tvedt. Foto Trond Pedersen