Knallgod Daddy Pop i høstfinalen for treåringene på Jarlsberg

Daddy Pop (Papagayo E. – Alphabet St) startet for første gang for trener Frode Hamre. Vidar Hop kusket og allerede etter 400m angrep Vidar fra tredje utvendig. Åsbjørn Tengsareid med favoritten Petho klarte ikke å motstå angrepet, men Petho fikk et fint løp i ryggen på mektige Daddy Pop. Vidar Hop og Daddy Pop ledet i det lengste, men Petho takket for det fine løpet og fikk nesa foran på målstreken. Tempo: 13,8/500 (4 Petho) og 14,0/1000 (3 Daddy Pop), , siste 500 14,0 En flott høstfinale 🙂

Her kan du se løpet

Gratulerer til alle involverte 🙂

Trener: Frode Hamre

Eier:  Bjørnar Høgseth, EIDSVÅG I ÅSANE  

Oppdr:  Bjørnar Høgseth, EIDSVÅG I ÅSANE

Kusk: Vidar Hop

Daddy Pop og Vidar Hop innerst – ledet Høstfinalen ble nummer 2 på målstreken