Årets niende Papagayo E. avkomseier til Llewellyn West

2024 har startet fantastisk for avlshingsten, Papagayo E. Hele ni avkomst-seire i januar medfører at Papagayo E. troner på toppen av avlshingst-statistikken foran Maharajah og Orlando Vici når det gjelder antall seire på avkommene.

Llewellyn West startet i dødens posisjon, men ble avløst inn mot andre sving. I siste sving ble han lagt ut i angrep av kusk Andreas Wassberg. Llewellyn West spurtet flott var var først på målstreken. Vinnertiden ble 1.16,8/2100m og førstepremien var kr. 18.000.

Gratulerer til oppdretter/eier og trener  Lise Margrete Hostvedt Hjardar og alle involverte.

Her er statistikken for varmblodshingster med flest antall seire i 2024 pr. i går. Etter Llewellyn West’s seier så er det 9 seire for Papagayo E. avkommene.

Nedenfor er bilde og artikkel fra løpet fra trav365.no