Årets tiende avkomseier vunnet av Lucky Runaway

Amatøren Siv Elin Gudmestad trener selv sin Lucky Runaway (Papagayo E.- Lucky Run) og i løpet ble Lucky Runaway kusket perfekt av amatør Thomas Sverre Karlsen. I siste sving styrte kusken hoppa ut i angrep og på lette ben spurtet hun fra de andre og vant til 37 i odds! Førstepremien var kr. 22.000. Eier er Siv Elin Gudmestad & Tonje Gudmestad og oppdretter er Nils R. Salte. Nils R. Salte er også oppdretter til Lucky Runaway (Papagayo E. – Black Beauty). Gratulerer til alle involverte!

Med ti avkomstseire i 2024 så topper Papagayo E. statistikken for avlshingster med flest avkomseire. Veldig sterkt med tanke på at de eldste avkommene til Papagayo E. kun er 5 år gamle.

Det er også moro å se at 7 av de 10 seirene i 2024 er trent av amatører. Det er ekstra moro når amatørene lykkes!

Her kan du se oppløpet 🙂