Papagayo E. på toppen av seierstabellen

Avkommene etter Papagayo E. har hatt en flott start på året og pr. 1. februar så topper derfor Papagayo E. tabellen som viser avlshingster med flest seire i 2024. Avkommene har vunnet både i nord, sør, øst og vest og til sammen har det blitt hele 10 seire i 2024. Eldste avkom har blitt 5 år og det er moro å se at det har blitt seire til både 3, 4 og 5 åringer – meget sterkt! Gratulerer til alle eiere, oppdrettere og alle involverte i de flinke Papagayo barna!

Ekstra hyggelig er det at hele 7 av de 10 seirene er vunnet med amatørtrente hester. Dere er gode!

Papagayo E. vil også også i år stå på Diesen Hingstestasjon i Vestfold og veterinær Ragnhild Diesen er hingsteholder. Merk at det i år gis 25% rabatt for medlemmer i Travavl.no. Kontakt Ragnhild på tlf 473 98 949 eller e-post ragnhild@papagayoe.no for å lage en avtale for avlssesongen.