Herlige Fridi’s første seier

Fridi (Papagayo E. – Euforia) var dessverre ikke meldt i storløpene for 3-års hoppene i fjor. Hun møtte derfor ofte eldre konkurrenter og gjorde flere sterke løp uten at det ble seier. På Bjerke i dag viste Fridi seg fram på beste måte. Kusken, Dag-Sveinung Dalen, styrte Fridi ut i dødens posisjon 1300m fra mål. Deretter styrte de løpet og vant meget lett. Premien var kr. 35.000 og seierstiden ble 16,0/2100m. Fridi har totalt tjent kr. 135.000 og rekord som treåring er 1.14,8.

Fridi eies av Nora Rødbotten & Arnt Foss og de er også oppdrettere. Amatørtrener Arnt Foss trener. Merk også at amatøren Arnt Foss også er deleier og oppdretter av hest som ble nr. 2 i løpet – altså dobbeltseier!!Gratulerer til alle involverte med en meget fortjent seier!

Seieren til Fridi var Papagayo E. sin 12. avkomseier i år. Det betyr at Papagayo E. er regjerer på topp av 2024 seiersstatistikk med 12 avkomseire foran Maharajah (10 seire), Orlando Vici (7 seire), Love You (6 seire) og Nu Pagadi (6 seire).

En jublende glad Arnt Foss i lett jogg på veg til seremoniplass 🙂