Dobbeltseier for to debutanter – seier nr. 13

Petite Papillion (Papagayo E. – C.C. Roos) fikk et fint løp innvendig av kusk Adrian Solberg Akselsen. På oppløpet ble det slalom-kjøring rundt slitne konkurrenter og på målstreken var debutanthingsten først. Eier/trener er Veronica Slettsjø og oppdretter er May Lene Johnsen & Øyvind Hegg. Den andre Papagayo E. debutanten i løpet var Sweet Bubbles (Papagayo E. – Sparkling). Kusk Herman Tvedt styrte hoppa ut i dødens posisjon en runde fra mål og derfra presset han på lederen.

En meget sterk debut også av Sweet Bubbles! Eier er Lovise Mohaugen & Torunn Marstrander. Trener er Herman Tvedt og oppdretter er Ragnhild Diesen & Jan Kr. Waaler. Gratulerer til alle involverte!!! Dette var avkomseier nr, 13 for året for Papagayo E. og dette var den første dobbeltseieren!

Her kan du se siste del av løpet

Petite Papillion innvendig spurter forbi Sweet Bubbles. Foto Trond Pedersen/Trav365,no Les artikkel om historisk seier her