To Bjerke seire – avkomseier nr. 16 og 17

Det var travkjøring både tirsdag og onsdag. Det var Papagayo E. avkom i et løp begge dager.

På tirsdag var det tåke og vansklige forhold. Gunny Crown ME (Papagayo E.-Gunny Princess E.) og kusk Magnus Teien Gundersen tok tet fra start og siden var det ikke snakk om hvordan løpet skulle gå. I tåkehavet ble oppløpet en paradmarsj og det ble en kontrollert seier. Dette var den andre strake seieren for Gunny Crown ME.

Oppdretter er Morten Einang. Eier er Harald Einang & Anette Isaksen og trener er Anette Isaksen. Gratulerer til alle involverte! Dette var avkomseier nummer 16 for Papagayo E. i 2024.

Her kan du se siste del av løpet Trykk her eller på bildet under så kan du lese mer om Gunny Crown ME i TGN

På onsdag hadde tåka lettet. Siv Marie Kittelsens, S.M.K. Shamal (Papagayo E.-Daisy Chip) og kusk Herman Tvedt havnet i posjon 4. utvendig. Angrepet ble satt inn 900m fra mål og 550m fra mål var han utvendig for lederen. Ut på oppløpet hadde han grepet på lederen og svarte opp på mesterlig vis en godt spurtende konkurrent. En meget sterk seier. Oppdretter, eier og trener er Siv Marie Kittelsen. Gratulerer!!

Dette var avkomseier nummer 17 for Papagayo E. i 2024. Her kan du se løpet.