To Jarlsberg seire – avkomseire 18 og 19

Papagayo E. avkom startet i to løp på Jarlsberg og det ble på ny to seire. Først ut var Veroncia Slettsjø’s Petite Papillon (Papagayo E.-C.C. Roos) som startet for andre gang i livet. Spor i andre rekke, spor 9, medførte at kusk, Bjørn Steine, tok det rolig fra start. Hestene innordnet på en lang rekke og Petite Papillon måtte gå utvendig uten rygg hele vegen. 550m fra mål presset han seg til tet og derfra ble det en ny kontrollert seier. To starter – to seire – slik skal det gjøres. Oppdretter er May Lene Johnsen & Øyvind Hegg. Eier og trener er Veronica Sletsjø.

Dette var årets 18. avkomseier for Papagayo E. Her kan du se løpet

Her kan du lese artikkel i TGN

Llewellyn West (Papagayo E.-Lily West) havnet utvendig for leder fra start og fikk et tungt løp, mens han presset på favoritten i tet. 500m fra mål ble det en fartsøkning og Llewellyn West så slått ut. Imidlertid så startet han opp på nytt og på oppløpet kjempet han ned gode konkurrenter på en svært overbevisende seier! Kusk var Andreas Wassberg. Oppdretter, eier og trener er Lise Margrete Hostvedt Hjardar. Dette var den tredje starke seieren for Llewellyn West!

Gratulerer til alle involverte! Dette var avkomseier nummer 19 for Papagayo E. i 2024 🙂

Her kan du se løpet Her kan du se intervju med Lise og Andreas