Fridi – kåret til månedens varmblodshest i TGN

Herlige Fridi (Papagayo E. – Euforia) ble velfortjent kåret til månedens varmblodshest i TGN etter sine flotte seire i Widding løpet og et V86 løp på Bjerke i februar. Trener: er Arnt Foss og oppdretter/eier er  Nora Rødbotten & Arnt Foss, ÅS. Du kan lese hele artikkelen om Fridi i dagens utgave av TGN.

Gratulerer med utmerkelsen til Arnt, Nora og kusk Dag-Sveinung Dalen!

Det var også ekstra hyggelig å lese at TGN-veteran Sverre Stang har fått seg to nye favoritter og at Fridi var en av de!

Sverre Stang skriver:

RASKERE ENN LYNET
Min nye varmblodsfavoritt er lille Fridi. Hun har en av de giftigste speeder jeg har sett i vinter. Som blant annet resulterte i triumf i Widding-løpet. Det virker som hun får absolutt tenning – der og da. Som om hun skulle være stappet med svovel og Dalen bare setter en fyrstikk borti.