Påske – seier nr. 23-24-25 for Papagayo E. avkommene

Påskedagene ble hyggelige travdager 🙂

På Jarlsberg startet Petite Papillon (Papagayo E.-C.C. Roos) for fjerde gang i livet. Spor i andre rekke, spor 9, medførte at kusk, Bjørn Steine, tok det rolig fra start. Etter 900m avanserer han fram og det blir dødens resten av løpet. På oppløpet blir det en jevn kamp, men Petite Papillon vil vinne og tar seieren. Fire starter – tre seire og en andreplass – gratulerer! Oppdretter er May Lene Johnsen & Øyvind Hegg. Eier og trener er Veronica Sletsjø. Dette var årets 23. seier for Papagayo E. avkom.

Heikei (Papagayo E-Sally Va Bene) og Kristne Kvasnes tok tet fra start og tok en kontrollert seier på Momarken. Det var andre strake seier for Heikei. Eier/oppdretter er Hans Løne & Kristian Mæhle-Løne – gratulerer til alle involverte 🙂 Dette var seier nummer 24 i år for Papagayo E. avkommene.

På lørdag startet Secondstartotheright (Papagayo E.- Soffi Reerstrup) med kusk Lars A. Kolle. De fikk et fint løp i tredje innvendig og Secondstartotheright spurtet inn til en sikker seier i Klosterskogens påsketrav. gratulerer til alle involverte 🙂 Dette var årets 25. seier for Papagayo E. avkom.

Be My Darling (Papagayo E. – Divided Darling) sikret dobbelt seier for Papagayo E. etter å ha gått store deler av løpet i dødens.

Nedenfor ser du Secondstartotheright og L. A. Kolle samt Be My Darling som blir nr. 2. HP-foto/Trond Pedersen