Avkomseier 26 og 27 – Vincent Sun og Lucky I Am

På Bergen Travpark kom årsseier nr. 26 for Papagayo E. avkom. Vincent Sun (Papagayo E. – Vici Sun) spurtet fantastisk og var først da målstreken ble passert. Kusk, Svein Ove Wassberg, innhentet Andreas Wassberg, rett før mål og nummer 3 i løpet var Svein Oves far, Ove Wassberg.

3x Wassberg på trippelen – det var moro.

Vincent Sun er eid av Therese Bønes & May Lene Hegg Johnsen. Oppdretter er May Lene H. Johnsen & Anette Larsen. Trener er Gaute Lura. Gratulerer til dere alle – dere er gode 🙂

Forus Travbane var arrangør for V75 løpene 6. april 2024. I HOPPEDIVISJONEN-TRAVAVL.NO startet Lucky I Am (Papagayo E. – Black Beauty) fra det vansklige spor 8. Etter startrushet var over og posisjonene var fastsatt var Lucky I Am og kusk Jørn Bjaanes i fjerde par utvendig.

700 meter fra mål angrep Lucky I Am og fikk med seg Gejst i rygg. Inn i siste sving ble Lucky I Am lagt ned i andre par utvendig av Jørn Bjaanes for en liten pause. Ute i tredjespor hang Gejst og slet med å få opp farten rundt svingen. Der fremme var Dalen etter tethesten inn på oppløpet. Hoppa holdt farten bra, en ute i banen hadde Bjaanes på nytt satt fart på Lucky I Am. Papagayo E-dattera hadde klart mest igjen og fløy inn til solid seier. Premien var kr. 60.000. Dette var årsseier nr. 27 for Papagayo E. avkommene.

Eier er Team Lucky v/Tommy Gudmestad. Oppdretter er Nils R. Salte og trener er Tor Leiv Gudmestad.

Gratulerer til dere alle 🇧🇻🇧🇻🇧🇻🇧🇻🇧🇻

På bildet ser vi en herlig seiersgest fra kusk Jørn Bjaanes. HP-foto/Stein Larsen